STVV-bestuur weerlegt "geruchten": "We geloven in onze coach en spelers"

  Brys zou onder vuur liggen bij STVV. Dat ontkent de Limburgse club.

  STVV heeft in een statement op de clubwebsite zijn volledige vertrouwen uitgesproken in de technische staf van trainer Marc Brys. De Limburgse club laat weten "verrast te zijn" door de geruchten in verschillende media. "Er waren nooit problemen tussen de club en de staf."

  "Staan boven de geruchten"

  Marc Brys zou bij STVV onder vuur liggen omdat hij op ramkoers zou liggen met de Japanse eigenaars van de club. Die zouden hem verwijten enkele Aziatische aanwinsten niet te gebruiken. In een bericht op de teamwebsite weerlegt STVV die "geruchten".

   

  "De club werd verrast door het bericht in verschillende media over de positie van Marc Brys als hoofdcoach van STVV", lezen we. "Er waren nooit problemen tussen club en de staf. Er heerst een wederzijds respect tussen de club, de coach en alle spelers. Sommige van onze spelers werden ook specifiek genoemd in de media, maar de club gelooft in elk van hen."

   

  "We staan als club boven alle geruchten. We blijven ambitieus en we doen ons best om onze doelen te bereiken. De club gelooft in haar technische staf en in al haar spelers. We zijn ervan overtuigd dat ons team zelfs nog sterker is dan vorig seizoen."

   

  Marc Brys (57) is sinds mei 2018 aan de slag bij STVV. De Limburgers staan na veertien speeldagen (met een match minder) op de tiende plaats met 18 punten

  De club gelooft in haar technische staf en in al haar spelers. We zijn ervan overtuigd dat ons team zelfs nog sterker is dan vorig voetbalseizoen.

  Statement STVV