Napoli-coach Ancelotti moet één speeldag brommen voor zijn rode kaart

    Carlo Ancelotti kent zijn straf.

    Napoli moet het één wedstrijd zonder coach Carlo Ancelotti stellen in de dug-out. De Italiaan ging gisteren verhaal halen bij de scheidsrechter na een controversiële slotfase en kreeg een rode prent onder zijn neus geduwd.

    De poppen gingen in de slotfase van Napoli-Atalanta aan het dansen. Napoli claimde een strafschop, maar kreeg geen gehoor bij de scheidsrechter. De frustratie bij de thuisploeg werd alleen maar groter toen Atalanta op de tegenaanval de 2-2 in doel prikte.

     

    De spelers van Napoli én coach Carlo Ancelotti maanden de ref aan om de VAR te consulteren, maar hun protest was blijkbaar iets te hevig. Ancelotti kreeg een rode kaart en moet dus een wedstrijd op het strafbankje plaatsnemen.