Manchester United kan pas in december opnieuw rekenen op Pogba

  Paul Pogba

  Pogba speelde zijn laatste match op 30 september.

  Paul Pogba zal nog een tijd aan de kant staan. De Franse middenvelder is out met een enkelblessure en zal volgens zijn coach pas in december weer fit zijn. "Deze blessure heeft tijd nodig", zei Ole Gunnar Solskjaer.

  Paul Pogba heeft al sinds 30 september niet meer op een voetbalveld gestaan. Hij speelde toen met United 1-1-gelijk tegen Arsenal. Sindsdien staat hij aan de kant. Zijn trainer verwacht hem ook nog niet meteen terug. "Ik denk niet dat we hem voor december al moeten verwachten."

   

  "Hij heeft tijd nodig om volledig te herstellen. Misschien kan hij na de interlandbreak spelen tegen Sheffield United op 24 november, maar het zal waarschijnlijk nog wat langer duren. Ik ben geen dokter, maar deze enkelblessure heeft tijd nodig."

   

  Pogba mist dus zeker de komende vier matchen. Bij United liggen ook Luke Shaw, Eric Bailly, Diogo Dalot en Nemanja Matic in de lappenmand.