• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Aanhoudingsbevel tegen spits van Zulte Waregem? "Onzin", zegt management

  Saido Berahino.

  Volgens The Sun zit Saido Berahino (26) in de problemen. De spits van Zulte Waregem moest zich vandaag verdedigen in een zaak rond onbetaalde verkeersboetes, maar stuurde zijn kat. De Britse tabloid beweert dat er een arrestatiebevel is uitgeschreven, maar het management van de aanvaller "ontkent met klem". 

  Woelwater Saido Berahino probeert bij Essevee zijn carrière weer op het juiste spoor te krijgen na enkele turbulente jaren in Engeland.

   

  Zijn laatste passage bij Stoke City zou ook nog een staartje krijgen, want Berahino moest zich vandaag melden voor een Engelse rechtbank inzake onbetaalde verkeersboetes.

   

  Berahino daagde niet op en volgens The Sun werd er een arrestatiebevel opgemaakt. "Onzin", reageert het management van de aanvaller op de website van Zulte Waregem.

   

  "Het management noch de advocaten van Saido waren op de hoogte van de zitting van vandaag, laat staan een officiële kennisgeving te hebben ontvangen. De berichtgeving berust op een misverstand en zal snel worden rechtgezet.”