OHL: "Timing van vertrek en handelwijze van Anderlecht zijn ontgoocheling"

  Vincent Euvrard (l) moet het nu zonder Frank Vercauteren doen.

  Vincent Euvrard (l) moet het nu zonder Frank Vercauteren doen.

  Bij Anderlecht zijn ze gelukkig met de komst van Frank Vercauteren als coach, maar bij OH Leuven wringt het plotse vertrek van hun sportieve adviseur. "Maar we hebben het volste vertrouwen in Vincent Euvrard", klinkt het.

  Vincent Euvrard en Frank Vercauteren arriveerden in februari als tandem bij OH Leuven: Euvrard als T1, Vercauteren als sportief adviseur. Dat die laatste nu plots vertrekt bij de leider in 1B komt hard aan op Den Dreef. "De timing van Frank zijn vertrek en de handelwijze van RSC Anderlecht zijn een ontgoocheling voor de club", luidt het.

   

  "Frank stond onze hoofdcoach Vincent Euvrard bij sinds de aanstelling van beiden in februari. Hij ondersteunde zo de ontwikkeling van één van Belgiës jonge topcoaches en dit zowel tijdens de remonte vorig seizoen als in de veelbelovende start dit seizoen".

   

  "De club drukt haar volle vertrouwen uit in Vincent. Zijn leiderschap over een getalenteerde spelersgroep en een uiterst vakkundige technische staf hebben de club en het team in een gunstige positie gebracht in onze strijd naar promotie. Zijn permanent groeiend leiderschap verzekert de club dat we met vertrouwen ons doel kunnen nastreven."

   

  "De focus en de volledige concentratie van het management, de spelers en de staf liggen voor 100% op de wedstrijd van zaterdag tegen Lokeren. Daar willen we opnieuw, allen samen, een stap vooruit zetten."

   

  Ook Vincent Euvrard reageert: "Het is altijd pijnlijk voor elke organisatie, club of team om competente mensen te verliezen. Maar de ultieme doelstelling van ons project, het gezamenlijke doel, blijft hetzelfde: samen bouwen aan een team voor promotie. Meer dan ooit is dit een moment om allemaal samen nog harder te werken om onze objectieven te bereiken. Meer dan ooit is het #samensterker.”