Dij houdt Lukaku weg uit Barcelona, dat Messi en Dembélé recupereert

  Inter Milaan kan niet rekenen op aanwinst Romelu Lukaku voor de uitmatch op Barcelona op de tweede speeldag van de Champions League. Inter-coach Antonio Conte gaf op de persconferentie mee dat zijn recordaankoop sinds een 10-tal dagen last heeft van zijn dij.

  "Hij heeft al een tiental dagen last. Volgens mijn staf is het niets ernstigs, de onderzoeken gaven ook niet echt iets aan, maar je moet het gevoel van de speler respecteren. We willen geen risico nemen. Het is een lichte blessure, ik ben optimistisch dat hij snel terug zal zijn."

   

  Heel erg zal het inderdaad niet zijn, want Lukaku viel afgelopen zaterdag nog net voor het uur in bij de 1-3-zege op Sampdoria. Conte wil nog niet denken dat hij de Rode Duivel moet missen in de kraker tegen Juventus, de clash tussen de eerste (Inter) en de tweede (Juve), van zondag. "Het is geen scheur, we zijn er dus gerust in. We bekijken het verder na de match in Barcelona."

  Messi en Dembélé fit bij Barcelona

  Voor Barça-coach Ernesto Valverde was er dan weer wel goed nieuws. Zowel Lionel Messi als Ousmane Dembélé is fit bevonden voor de dienst. Messi viel vorige week uit met een adductorenletsel en Dembélé sukkelde met zijn dij. Barça mist wel Alba, Umtiti en Fati.

   

  Op de eerste speeldag van het kampioenenbal kwam Inter thuis pas op de valreep tot 1-1 tegen Slavia Praag. Barcelona kwam bij Dortmund tot 0-0.