Zidane: "Hoeveel matchen Aréola zal spelen? Dat zullen we nog zien"

  Alphonse Aréola

  Een clean sheet in je debuut in Bernabeu: dan mag de duim omhoog.

  Real Madrid heeft gisteren zonder Belgen Osasuna verslagen. Na afloop van de match was Zinédine Zidane lovend voor doelman Alphonse Aréola, de doublure van Thibaut Courtois. "Hij communiceerde goed."

  Woensdag gaf Zidane onder de lat het vertrouwen aan Aréola, de doublure van Thibaut Courtois die tot het einde van het seizoen gehuurd wordt van PSG. "Hij heeft getoond dat we op hem kunnen rekenen en dat is belangrijk voor mij", reageerde de trainer van Real Madrid.

   

  Aréola kreeg de fans van Real op de banken toen hij een hoge bal met één hand uit de lucht plukte. Ook een kramp in de tweede helft kon hem niet afstoppen. "Wat ik graag zag, was dat hij heel dynamisch was. Hij straalde iets uit en communiceerde goed met zijn ploegmaats."

   

  Wordt Aréola een echte concurrent voor Courtois? "Aréola is net zoals de anderen een speler in mijn kern. Hij speelde tegen Osasuna en heeft dat goed gedaan. Hoeveel wedstrijden hij nog zal spelen? Dat zullen we nog zien."

  Sommige fans van Real zien het wel zitten met Aréola