Curry wil naar Tokio: "Ik wil die ervaring op de Spelen meemaken"

    Steph Curry.

    Het Amerikaanse basketbalteam herstelt nog van de WK-klap die het vorige week heeft opgelopen. Het almachtige VS kwam op het voorbije WK niet verder dan een vrij gênante 7e plaats. Op de Spelen moet het echte Amerika weer opstaan en daar wil Steph Curry zijn steentje toe bijdragen.

    De Amerikaanse selectie moest voor het WK afrekenen met heel wat afzeggingen en dat woog uiteindelijk door op het eindresultaat. Team USA kwam niet verder dan de 7e plaats. Op de Spelen van Tokio volgend jaar moet het blazoen opgepoetst worden.

     

    "En ik wil daar aanwezig zijn", stelt Steph Curry, een van de NBA-vedetten. "Ik heb nog niet meegedaan aan de Spelen. Ik pakte twee keer goud op het WK, maar ik wil de ervaring op de Spelen meemaken. Hopelijk volgt die volgend jaar al", zei de ster van de Golden State Warriors aan ESPN.