Ligt Michael Schumacher nu in een ziekenhuis in Parijs?

  Het Georges-Pompidou-ziekenhuis

  Michael Schumacher zou stamceltherapie krijgen in het Georges-Pompidou-ziekenhuis.

  Volgens de Franse krant Le Parisien is Michael Schumacher opgenomen in een Parijs ziekenhuis "voor een geheime behandeling". Bijna 6 jaar na zijn skiongeval in de Alpen zou de voormalige Formule 1-kampioen overgebracht zijn vanuit z'n woonplaats in Zwitserland voor stamceltherapie.

  Op 29 december 2013 komt Michael Schumacher ten val net buiten de skipiste. Ondanks een helm geraakt de 7-voudige wereldkampioen zwaargewond aan zijn hoofd. De Duitser ondergaat een zware hersenoperatie en mag pas een half jaar later weer naar Zwitserland om er zijn revalidatie in te zetten.

   

  Gisteren zou Schumacher Genève verlaten hebben om zijn behandeling voort te zetten in het Europese Georges-Pompidou-ziekenhuis in Parijs. Volgens Le Parisien kwam hij er gisteren in een ziekenwagen aan, begeleid door veiligheidspersoneel. De 50-jarige Duitser zou er vandaag de allernieuwste stamceltherapie krijgen.

   

  De familie en het management van Schumacher willen het bericht niet bevestigen. Ook het ziekenhuis kan niks kwijt. Zij houden zich aan het medisch beroepsgeheim.

  Michael Schumacher en zijn vrouw Corinna in 2011.