Ga naar de inhoud

Reservedoelman Curaçao plots overleden

 di 10 september 2019 07:55
Jarzinho Pieter
In juni won Jarzinho Pieter nog een oefeninterland met Curacao in en tegen Vietnam.

Aan de andere kant van de wereld is voetballer Jarzinho Pieter overleden. De 31-jarige doelman was met de nationale ploeg van Curaçao in Haïti voor een interland.

Jarzinho Pieter voelde zich 's nachts niet lekker en werd verzorgd door de dokter van het team. Hij sliep weer in, maar 's ochtends werd hij niet meer wakker.

 

Het gerecht in Haïti onderzoekt nu de oorzaak van het overlijden. Volgens minister van Sport Edwing Charles was Pieter een hartpatiënt. 

 

Pieter was een 31-jarige doelman met 11 caps achter zijn naam. De laatste interland dat hij onder de lat stond voor Curaçao dateert van 2014. Momenteel is Eloy Room er de nummer 1. De voormalige reservekeeper van PSV herdenkt Pieter met een video op de sociale media.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Ondanks het overlijden van Jarzinho Pieter gaat de interland Häiti - Curaçao morgen gewoon door. Zondag won Curaçao de heenmatch met 1-0.