Dineren Messi en Ronaldo binnenkort op neutraal terrein in Vilnius?

  Messi en Ronaldo verbroederden tijdens de Champions League-loting.

  De burgemeester van Vilnius, Remigijus Simasius, heeft Lionel Messi en Cristiano Ronaldo uitgenodigd voor een etentje. Hij wil met de twee gaan dineren in de Litouwse hoofdstad. De uitnodiging komt er nadat Ronaldo en Messi het op de awarduitreiking van UEFA erg gezellig leken te hebben. 

  "We delen al 15 jaar het podium. We hebben een goede relatie, maar we hebben nog nooit echt samen gedineerd. Hopelijk komt dat er eens van", zei Cristiano Ronaldo eind augustus op de loting van de Champions League. 

   

  Ook de burgemeester van Vilnius heeft dat gehoord en wil de twee topvoetballers nu naar zijn land halen. Hij hoopt met Messi en Ronaldo te gaan dineren in een van de 10 toprestaurants in de hoofdstad. 

   

  Of het er ooit van komt, lijkt onwaarschijnlijk. Ronaldo kan de stad wel al eens gaan verkennen want hij speelt morgen met Portugal tegen Litouwen in Vilnius.