VIDEO: Formule 3-rijder komt goed weg na vreselijke crash in Monza

  Alex Peroni vliegt door de lucht in Monza.

  Een week na de dodelijke crash van Anthoine Hubert in Spa in de Formule 2 is nu de Formule 3 opgeschrikt door een enorme crash. De Australiër Alex Peroni werd in Monza de lucht in gekatapulteerd, maar kwam goed weg.

  Bekijk de crash van Alex Peroni in Monza

  De eerste wedstrijd van de Formule 3 op het circuit van Monza is ontsierd door een spectaculaire crash van Alex Peroni. De 19-jarige Australiër raakte in de Parabolica-bocht een boordsteen en werd de lucht in gekatapulteerd. Hij landde in/op de vangrails.

   

  Rond het circuit sloeg de sfeer meteen om. Iedereen dacht natuurlijk terug aan de dodelijke crash van Anthoine Hubert vorige week in de F2 op het circuit van Spa-Francorchamps. Peroni bleek echter ongedeerd.

   

  Peroni kon eigenhandig uit zijn verhakkelde auto kruipen en stapte naar de medische eenheid. Als bij wonder raakte ook geen enkele van de baancomissarissen gewond.