Bennett is nog niet van Quick-Step: "Heb nog niks getekend"

  Sam Bennett

  Sam Bennett lacht in de BinckBank Tour waar hij 3 van de 7e ritten won.

  Sam Bennett (28) wordt al weken in verband gebracht met een overstap naar Deceuninck-Quick Step, maar dat nieuws kan de Ierse sprinter nog niet bevestigen. Dat geeft hij mee in een gesprek met Cyclingnews.

  Sam Bennett is aan zijn laatste koersweken van het jaar bezig. Na het WK zet hij een punt achter zijn seizoen. Om daarna BORA-hansgrohe voor Deceuninck-Quick Step te ruilen? Bij de Belgische topformatie komt de plaats van Elia Viviani vrij.

   

  "Ik heb nog niks, echt niks getekend", vertelt Bennett aan de wielerwebsite Cyclingnews. "Gek, want ik dacht dat ik al maanden geleden mijn handtekening onder een contract gezet zou hebben. Hopelijk kan ik dat snel doen."

   

  Bennett is momenteel in de Ronde van Spanje aan de slag. Volgend jaar hoopt hij nog een keer de Tour te rijden, dat is al van 2016 geleden voor de Ier.

  Echt gek, ik dacht dat ik al maanden geleden mijn handtekening onder een contract gezet zou hebben.

  Sam Bennett

  VIDEO: Bennett schiet 3 keer raak in BinckBank Tour