Barcelona zoekt spits: nu ligt ook Dembélé in de lappenmand

    Dembélé (archieffoto) is nu ook geblesseerd.

    FC Barcelona zit met offensieve kopzorgen: na Lionel Messi en Luis Suarez is ook Ousmane Dembélé uitgevallen met een blessure. De Fransman staat 5 weken aan de zijlijn. Alle ogen zijn voorlopig dus gericht op Antoine Griezmann. In afwachting van de terugkeer van Neymar?

    Lionel Messi viel tijdens de voorbereiding uit, Luis Suarez verliet het veld tijdens de verloren opener bij Athletic Bilbao en Ousmane Dembélé is de volgende in het rijtje. De Franse winger sukkelt met een letsel aan zijn hamstrings.

     

    Barcelona komt dus in spitsennood en kijkt nu nog wat meer naar nieuwkomer Antoine Griezmann. De blessurezorgen zouden de terugkeer van Neymar in een stroomversnelling kunnen brengen, want volgens onder meer Sky Sports duwt Barcelona nu echt door om de vedette van PSG terug te halen naar Camp Nou.