Chadli na debuut: "We moeten de jonge groep steunen"

  Nacer Chadli werd na 78 minuten gewisseld.

  Het debuut van Nacer Chadli (30) bij Anderlecht is flink in het water gevallen met de 4-2-nederlaag bij KV Kortrijk. "In de tweede helft ging het totaal mis na de 1-1", analyseerde de huurling van Monaco.

  "Het was inderdaad geen leuk debuut", zuchtte Nacer Chadli.

   

  "We hadden in de eerste helft alles goed onder controle. We creëerden kansen, ons passingspel was goed. Het was gewoon een goeie helft. En het kon zelfs nog beter."

   

  "Maar in de tweede helft ging het totaal mis na de 1-1-gelijkmaker. De organisatie viel echt weg. En daarna volgde een 2e, 3e en 4e goal."

   

  "Ik ben zelf blij dat ik 78 minuten heb kunnen maken. De laatste keer dat ik zoveel minuten gespeeld heb, was in 2018. Dat is positief. Ik zal hard blijven werken aan mijn fitheid."

   

  Anderlecht blijft achter met 2 op 12. "Dat is niet goed voor ons, maar we moeten het vertrouwen behouden. We hebben een hele jonge groep die we moeten steunen. En we moeten blijven werken."

   

  "Het is een hele grote klap voor iedereen. Nu moeten we goed voorbereid zijn op de volgende wedstrijden en moeten we zo snel mogelijk onze eerste overwinning pakken."