• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Brighton-held Trossard: "Jammer dat we die winnende treffer niet maken"

  Leandro Trossard hoefde niet lang te wachten op zijn eerste goal in Engeland.

  Leandro Trossard hoefde niet lang te wachten op zijn eerste goal in Engeland.

  Leandro Trossard is nog maar pas te bewonderen op de velden van de Premier League of de ex-Genkie deed de monden als vanouds weer openvallen. "Mijn eerste goal was mooi, spijtig dat de VAR ze afkeurde".

  "Hebben getoond hoe we willen spelen"

  Leandro Trossard heeft niet lang gewacht vooraleer hij in de Premier League zijn visitekaartje afgaf. Onze landgenoot bezorgde zijn nieuwe club Brighton met zijn eerste doelpunt in Engeland een puntje tegen West Ham.

   

  In een reactie op de website van Brighton & Hove Albion toonde Trossard zich trots, al  kampte hij wel met gemengde gevoelens. "Ik vind dat we een goede wedstrijd spelen. We hadden enkele kansen, maar we konden niet scoren. Mijn goal (die afgekeurd werd) was van mooie makelij, maar jammer genoeg keurde de VAR die niet goed."

   

  "Maar daarna bleef het 0-0 en moesten we blijven gaan. Zelfs met die achterstand hebben we er steeds de moed ingehouden. Ik ben er dan in geslaagd om alsnog mijn eerste goal in Engeland te maken. Het is evenwel jammer dat we die winnende treffer niet konden maken."

   

  "Maar we hebben vandaag getoond hoe we willen spelen, en ik denk dat de fans wel genoten hebben van ons voetbal. Volgende week spelen we opnieuw een thuismatch, en dan zullen ze ook heel belangrijk zijn."

  VIDEO: Bekijk hier nog eens de goal van Trossard