VIDEO: Security belet transferzieke Selemani mee te trainen bij Union

  Faïz Selemani

  Heeft Selemani zijn laatste match voor Union gespeeld?

  Faïz Selemani is manu militari weggejaagd uit het trainingscomplex van Union. De middenvelder stuurt aan op een vertrek bij de club uit 1B en stuurde daarom de voorbije dagen zijn kat naar de training. Maar toen hij vandaag wel opdaagde, was hij niet meer welkom.

  Faïz Selemani was op de openingsspeeldag van de Proximus League nog de held voor Union tegen Roeselare, maar afgelopen weekend was er geen spoor meer van de international van de Comoren, officieel door een blessure, officieus door transferitis.

   

  Vandaag dook Selemani opnieuw op op het trainingscomplex van Union, maar 4 veiligheidsmensen stonden hem op te wachten in de kleedkamer en begeleidden hem letterlijk naar de uitgang. Selemani filmde het allemaal en zette de beelden op de sociale media.

   

  Bij Union zijn ze not amused. "We hebben Faïz Selemani naar de B-kern gestuurd. We hebben begrip voor zijn transferwensen, maar betreuren zijn houding van de voorbije dagen. Vandaag hadden we een constructief gesprek met de speler. We hopen dat de sereniteit nu kan terugkeren."

  Enkele beelden van het incident