Pozzovivo nog eens onder het mes: "Hij is ervan overtuigd dat hij kan terugkeren"

    Het seizoen van Pozzovivo zit er alvast op.

    Domenico Pozzovivo (36) gaat vrijdag nog eens onder het mes. De Italiaanse klimmer werd al geopereerd aan zijn been en overmorgen zal een complexe elleboogbreuk behandeld worden. Er werd her en der geopperd dat de carrière van de kleine berggeit voorbij zou zijn, maar dat nieuws ontkracht zijn team.

    Domenico Pozzovivo raakte maandag zwaar geblesseerd na een aanrijding op training. De Italiaanse veteraan werd maandag al 5 uur geopereerd aan zijn arm- en beenbreuk en zal vrijdag nog eens onder het mes gaan om zijn complexe elleboogbreuk te laten behandelen.

     

    Volgens Bahrein-Merida zijn de artsen ervan overtuigd dat Pozzovivo weer op de fiets kan kruipen. Ook Pozzovivo zelf is volgens zijn team vol vertrouwen dat hij weer zal kunnen koersen. Gisteren berichtten Italiaanse media dat Pozzovivo zelf vreesde voor het einde van zijn carrière.