Real-trein nog niet op de rails: Tottenham klopt Hazard en co

  Eden Hazard kon niet schitteren bij Real Madrid.

  De kwakkelende seizoensvoorbereiding van Zinedine Zidane en Real Madrid duurt voort. De Koninklijke verloor in de Audi Cup ook tegen Tottenham. Het werd 1-0 voor de Londense club. Tottenham mag nu naar de finale van de zogeheten Audi Cup.

  Op 17 augustus opent Real de competitie tegen Celta maar het huiswerk van Zidane lijkt nog lang niet af. Na het totale fiasco tegen Atletico Madrid (7-3) is het enige positieve dat van de partij tegen Tottenham onthouden kan worden dat het maar een 1-0-nederlaag werd.

   

  Bij de Londense club vormden Vertonghen en Alderweireld in de eerste helft opnieuw het centrale duo. Ze mochten vieren met Harry Kane na zijn openingsgoal. Eden Hazard lag aan de basis van de kans voor Tottenham met een slordige pass naar Marcelo. Die moest zich reppen om de bal binnen te houden en gaf het leer zo domweg mee aan Kane. Die twijfelde uiteraard niet.

   

  De score had nog hoger kunnen oplopen, maar Keylor Navas - die de hele match mocht spelen door de blessure van Courtois - schudde enkele knappe reddingen uit zijn mouw. De gelijkmaker van Rodrygo werd nog terecht afgekeurd voor buitenspel.

   

  Door de winst staat Tottenham nu in de finale van de Audi Cup, een toernooitje met vier ploegen. Het speelt daarin tegen Bayern München of Fenerbahçe.