VIDEO: Barça legt clublegendes Iniesta en Villa over de knie in oefenmatch

  Andres Iniesta trotseert ex-ploegmaat Sergio Busquets.

  Andres Iniesta trotseert ex-ploegmaat Sergio Busquets.

  FC Barcelona heeft zijn Japanse campagne afgesloten met een 2-0-zege tegen Vissel Kobe. Aanwinst Carles Perez maakte beide doelpunten. Bij de Japanners begonnen oud-Barcelona-spelers Andres Iniesta, David Villa en Sergi Samper aan de wedstrijd.

  Jeugdproduct Perez zorgt voor de doelpunten

  Na de nederlaag (2-1) tegen Chelsea aasden de Barcelona-spelers in hun laatste match op Japans grondgebied op eerherstel. Het Vissel Kobe van Andres Iniesta en David Villa werd vandaag dan ook nogal makkelijk verslagen met 2-0.

   

  Beide doelpunten waren afkomstig van Carles Perez (21), een jeugdproduct van de Catalanen. Het waren meteen ook zijn eerste goals voor de hoofdmacht van de landskampioen.

   

  Bij de Japanse tegenstander toonde vooral ex-Blaugrana Andres Iniesta nog eens zijn fluwelen techniek. Een doelpunt kwam er evenwel niet van. FC Barcelona keert nu terug naar Catalonië, waar het op 4 augustus nog Arsenal bekampt in de finale van de Trofeu Joan Gamper. Op 16 augustus speelt Barça zijn eerste competitiematch, in en tegen Athletic Bilbao.

  Bekijk de hoogtepunten van Barça-Vissel Kobe