• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Thorgan Hazard scoort en valt geblesseerd uit in uitgeregende oefenmatch

  Hazard opende de score voor Borussia Dortmund.

  Thorgan Hazard heeft een belangrijke rol opgeëist in de oefenzege van zijn nieuwe club Borussia Dortmund tegen Udinese. Hij startte in de spits en scoorde ook heel snel, maar nog voor het kwartier moest hij geblesseerd naar de kant. Het is niet duidelijk hoe erg de blessure is.

  Thorgan Hazard verhuisde deze zomer van Borussia Mönchengladbach naar Borussia Dortmund. De Rode Duivel werd door zijn trainer in de oefenmatch tegen Udinese diep in de spits uitgespeeld. Het bleek een goeie zet want na zes minuten tikte hij al zijn eerste goal binnen na geklungel van de Italiaanse defensie.

   

  Maar de glimlach op zijn gezicht maakte niet veel later plaats voor een pijnlijke grimas. Hij werd nog voor het kwartier met een blessure naar de kant gehaald. Dortmund bleef wel op dreef en al voor de pauze stond het 4-0. Uiteindelijk werd het 4-1. Axel Witsel viel na de pauze in.

   

  De match werd ook vroeger afgeloten door de hevige regen in Oostenrijk.

  Het doelpunt van Thorgan Hazard