• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Zulte Waregem-Charleroi verhuist van 17 naar 19 augustus

  " "

  Het W-Fest-festival in Waregem deed de burgemeester van gedachten veranderen.

  Kalendermanager Nils Van Brantegem heeft de wedstrijd tussen Zulte Waregem en Charleroi van de 4e speeldag 2 dagen verlaat: van 17 naar 19 augustus. De burgemeester van Waregem verbood de eerste datum door het W-Fest.

  Van Brantegem stuurde een kort persbericht de wereld in: "Ondanks het feit dat de lokale overheid bij de opmaak van de kalender toestemming had gegeven om deze wedstrijd op zaterdag 17 augustus te organiseren, heeft de burgemeester van de Stad Waregem beslist, gelet op het W-Fest-festival en de vertraging van wegenwerken op de toegangsweg naar het stadion, de wedstrijd alsnog te verbieden."

   

  "Gelet op dit verbod werd, in samenspraak met de lokale overheid en de rechtenhouders, beslist op deze wedstrijd te verplaatsen naar maandag 19 augustus (om 20u30)."