Deceuninck-Quick Step haalt toptalent Andrea Bagioli binnen

    Andrea Bagioli (2e van links) geldt als een beloftevol klimmer.

    De Italiaan Andrea Bagioli wordt volgend jaar prof bij Deceuninck-Quick Step. De beloftevolle klimmer heeft een contract voor twee jaar getekend en is de eerste transfer van het Belgische wielerteam.  

    De 20-jarige Andrea Bagioli maakte dit jaar indruk met twee ritzeges en de eindzege in de Ronde van de Isard, een koers voor beloften. Het klimtalent komt over van Team Colpack. 

     

    Patrick Lefevere is in zijn nopjes met de komst van Bagioli. "We houden hem al een tijdje in het oog en waren erg onder de indruk. Zoals jullie weten, geven we jonge en veelbelovende talenten graag een kans. We geloven in de jeugd en bieden hen een perfecte omgeving om zich te ontwikkelen", aldus de teambaas van Deceuninck-Quick Step.