• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Neymar rept met geen woord over PSG, maar "is bijna volledig hersteld"

  Normaal gezien moet Neymar aanstaande maandag opduiken in Parijs.

  Neymar herstelt nog van een enkelblessure die hem van de Copa America weg hield, maar de Braziliaan maakte met zijn eigen stichting wel tijd om dit weekend een potje te voetballen. Neymar beantwoordde nadien vragen over zijn blessure, maar bij vragen over PSG zweeg hij in alle talen.

  De Braziliaanse superster Neymar, tegenwoordig rondlopend met een blonde haardos, zei op een lokaal voetbaltoernooi van zijn eigen liefdadigheidsinstituut NJR Institute "bijna volledig hersteld" te zijn van de enkelblessure aan zijn rechtervoet. "Ik mis enkel wat training", voegde hij daar nog aan toe.

   

  Fit of niet fit, het is hoogst onduidelijk waar de toekomst van Neymar ligt. Afgelopen maandag stuurde hij zijn kat voor de eerste trainingen van zijn club PSG. Naar verluidt werden er afspraken gemaakt met zijn entourage dat hij zich een week later zou aanmelden. Dat is dus binnen twee dagen.

  Vreemd filmpje op Instagram

  Zal Neymar opduiken in Parijs of niet? Het blijft geruchten regenen dat hij andere oorden gaat opzoeken. Er is sprake van een terugkeer naar Barcelona, de club die hij in 2017 voor 220 miljoen euro verliet voor PSG. De Parijzenaars drukten de transfergeruchten allerminst de kop in. "Bij het juiste bod, kan Neymar de club verlaten", zei sportief directeur Leonardo eerder deze week.

   

  Neymar zorgde vandaag alvast voor nog wat extra verwarring. Hij plaatse op zijn Instagram een video waar hij te zien is in het shirt van Barcelona. 


  Braziliaanse journalisten probeerden op het evenement nog om Neymar enkele vragen te stellen over PSG, alsook over een verkrachtingszaak die tegen hem is aangespannen. De aanvaller ontweek echter al die vragen.