• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Inter stuurt Icardi weg van trainingskamp, volgt Nainggolan?

  Mauro Icardi

  Mauro Icardi trainde eerder deze week nog mee bij Inter.

  Mauro Icardi heeft het trainingskamp van Inter verlaten. De Argentijnse spits moet weg en zal zijn conditie in zijn eentje onderhouden in Milaan. Het is afwachten of Radja Nainggolan het voorbeeld van Icardi zal volgen.

  Inter is aan de voorbereiding begonnen in Lugano. Mauro Icardi en Radja Nainggolan staan op de lijst van spelers die moeten vertrekken, maar beiden waren mee afgereisd naar Zwitserland. Daar mochten ze wel mee doen aan fysieke trainingen, maar niet aan de tactische.

   

  Dat vond Icardi maar niets en vandaag kwam Inter met een officiële verklaring. "Mauro Icardi keert vandaag vanuit Lugano terug naar Milaan. Dat hebben de club en de Argentijnse aanvaller in onderling overleg beslist. Icardi zal zijn conditie zelf onderhouden in Milaan en gaat niet mee naar Azië voor de Summer Tour."

   

  Inter heeft een prijskaartje van 60 miljoen euro op het hoofd van Icardi geplakt. Volgens de Italiaanse pers heeft Napoli wel interesse, maar wil Icardi enkel naar Juventus. Nainggolan krijgt in Lugano een "persoonlijke trainer" van Inter die hem moet begeleiden als hij niet mag meetrainen met de groep. Volgt hij binnenkort het voorbeeld van Icardi?