Ga naar de inhoud

Amerikaanse honkbalspeler dood aangetroffen op hotelkamer

 di 2 juli 2019 09:24
Fans verwerken samen hun verdriet voor het stadion van de LA Angels.

De Los Angeles Angels treuren om Tyler Skaggs. De 27-jarige honkbalspeler is dood aangetroffen op zijn hotelkamer in Texas.

De Los Angeles Angels zouden op verplaatsing spelen bij de Texas Rangers, maar na het plotse overlijden van Tyler Skaggs gaat die wedstrijd niet door. Het onderzoek naar de oorzaak is volop aan de gang. Bij de eerste bevindingen heeft de politie niets verdachts geconstateerd.

 

"Het is met immens verdriet dat we de dood van Tyler Skaggs aankondigen", verklaren de Los Angeles Angels in een persbericht. "In onze gedachten zijn we met z'n allen bij zijn familie en zijn vrouw Carli. Tyler zal voor altijd deel uitmaken van de Angels."

 

Skaggs, werper bij de Angels, speelde afgelopen zaterdag zijn laatste wedstrijd tegen Oakland. Hij was 7 seizoenen actief in de Major League Baseball (MLB). Eerder droeg hij het shirt van de Arizona Diamondbacks.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Tyler Skaggs
Tyler Skaggs was een werper.

FOTO: Fans treuren aan het stadion van de Angels:

De San Diego Padres houden een minuut stilte.