• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Amerikaanse honkbalspeler dood aangetroffen op hotelkamer

  Fans verwerken samen hun verdriet voor het stadion van de LA Angels.

  De Los Angeles Angels treuren om Tyler Skaggs. De 27-jarige honkbalspeler is dood aangetroffen op zijn hotelkamer in Texas.

  De Los Angeles Angels zouden op verplaatsing spelen bij de Texas Rangers, maar na het plotse overlijden van Tyler Skaggs gaat die wedstrijd niet door. Het onderzoek naar de oorzaak is volop aan de gang. Bij de eerste bevindingen heeft de politie niets verdachts geconstateerd.

   

  "Het is met immens verdriet dat we de dood van Tyler Skaggs aankondigen", verklaren de Los Angeles Angels in een persbericht. "In onze gedachten zijn we met z'n allen bij zijn familie en zijn vrouw Carli. Tyler zal voor altijd deel uitmaken van de Angels."

   

  Skaggs, werper bij de Angels, speelde afgelopen zaterdag zijn laatste wedstrijd tegen Oakland. Hij was 7 seizoenen actief in de Major League Baseball (MLB). Eerder droeg hij het shirt van de Arizona Diamondbacks.

  Tyler Skaggs

  Tyler Skaggs was een werper.

  FOTO: Fans treuren aan het stadion van de Angels:

  De San Diego Padres houden een minuut stilte.