• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Mazzu kent zijn assistenten voor volgend seizoen

  Mazzu kan volgend seizoen rekenen op Van Imschoot en Dessaer.

  Mazzu kan volgend seizoen rekenen op Van Imschoot en Dessaer.

  De kersverse Genk-trainer Felice Mazzu krijgt volgend seizoen versterking van Tom Van Imschoot en Denis Dessaer. Dat bevestigt Genk vandaag op zijn website. Ook videoanalist Sandro Salamone wordt aan de staf toegevoegd.

  Door de toevoegingen van Tom Van Imschoot, Denis Dessaer en Sandro Salamone is de staf van Genk nu helemaal compleet.

   

  De 37-jarige Tom Van Imschoot is een oude bekende in de Jupiler Pro League. Zo speelde hij in de hoogste klasse onder meer voor Westerlo, Sint-Truiden en Oostende. Na zijn profcarrière was hij bij SK Lommel actief als trainer en technisch directeur.

   

  Naast Van Imschoot werd ook de 35-jarige Denis Dessaer als assistent-trainer aangetrokken. Mazzu en Dessaer kennen elkaar van bij White Star Brussel, waar Dessaer 4 jaar aanvoerder was onder leiding van de nieuwe Genk-trainer.

   

  De nieuwe videoanalist Sandro Salamone komt dan weer over van de Belgische U19. Daar stond hij naast videoanalyses ook in voor scoutingswerk.