• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Meesseman en Mestdagh trekken in goede vorm naar Belgian Cats

  Meesseman en Mestdagh reizen nu naar Spanje om zich bij de Belgian Cats te voegen.

  Meesseman en Mestdagh reizen nu naar Spanje om zich bij de Belgian Cats te voegen.

  Emma Meesseman en Kim Mestdagh hebben in schoonheid afscheid genomen van de Washington Mystics. De speelkansen van Mestdagh bleven beperkt, maar Meesseman schitterde opnieuw in een 103-85-overwinning tegen Chicago Sky.

  Emma Meesseman was weer een van de smaakmakers bij de Mystics. Met 12 punten, 4 rebounds en 2 assists bewees ze haar waarde voor het team. Kim Mestdagh deed in haar 5 minuten speelgelegenheid toch nog haar duit in het zakje door een driepunter te scoren. De Washington Mystics zullen het nu wel een poosje zonder onze landgenoten moeten doen. Beide speelsters nemen nu het vliegtuig naar Zaragoza om zich bij de Belgian Cats te voegen.

   

  In Spanje speelt de nationale ploeg een oefentoernooi tegen Spanje, Rusland en Italië. Dat doen ze als voorbereiding op het EK in Servië, dat plaatsvindt van 27 juni tot en met 7 juli. Na het EK keren Meesseman en Mestdagh terug naar de WNBA.