• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Win het spel "Tennis World Tour"en kruip in de huid van Nadal en co.

  In aanloop naar deze editie van Roland Garros deden de makers van het spel "Tennis World Tour" een speciale inspanning. Ze bouwden een variant op het spel met volle focus op het Franse kampioenschap. U kunt een exemplaar winnen.

  De "Roland Garros"-editie is een heruitgave van het toonaangevende simulatiespel "Tennis World Tour" met enkele updates zoals vintagespelers André Agassi en John McEnroe. Je kan tennissen op de terreinen Philippe Chatrier, Suzanne Lenglen en Simonne Mathieu. 

   

  Federer, Monfils, Zverev, Kyrgios... het spel bevat de belangrijkste sterren van het professionele circuit. Of je nu enkel of dubbel speelt, je kunt je eigen

  speelstijl gebruiken om te proberen de nummer 1 van de online wereldranglijst
  te worden.

   

  Sporza geeft 2 exemplaren weg voor PlayStation, 2 voor Xbox en 2 voor Nintendo Switch. Speel mee en win.