• home
 • video
 • pas verschenen

  Opnieuw sterft jonge renner: Jarne Lemmens (15) overlijdt in zijn slaap

  Grote verslagenheid bij het Rudyco Cycling Team, want de jonge Jarne Lemmens is in zijn slaap overleden. "Het verlies is onbeschrijflijk."

  Jarne Lemmens nam enkele weken geleden nog deel aan het BK tijdrijden voor eerstejaarsnieuwelingen, waarop hij 27e zou worden. Het werd een van zijn laatste wedstrijden, want vanochtend werd hij niet meer wakker.

   

  "We kunnen het niet vatten, we zullen Jarne ontzettend hard missen. Het verlies is onbeschrijflijk", schrijft zijn wielerteam Rudyco op zijn Facebookpagina.

   

  "Jarne was een vrolijke, positief ingestelde en leergierige jonge kerel, die in onze club zijn sportieve droom nastreefde. Hij was heel graag gezien binnen de club bij ploegmaten en begeleiders, altijd bereid om anderen te helpen en bij te staan. Al onze gedachten zijn bij zijn ouders, familie en vrienden, die we onze innige deelneming betuigen en die we heel veel moed en sterkte toewensen."