• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Guardiola stelt City-fans gerust: "Ik verhuis niet naar Turijn"

  City won dit seizoen al 3 prijzen onder Guardiola.

  In Turijn kwam er vandaag een einde aan het tijdperk-Allegri bij Juventus. De naam van Pep Guardiola wordt al genoemd als opvolger, maar de Spanjaard heeft geen oren naar een vertrek bij City. "Ik ben hier heel tevreden."

  "Hoe dan ook uitzonderlijk seizoen"

  Manchester City kan morgen zijn vierde prijs van het seizoen pakken in de FA Cup-finale tegen Watford. De club van Vincent Kompany en Kevin De Bruyne won eerder dit seizoen ook al de Community Shield, de League Cup en de Premier League.

   

  Pep Guardiola, de succescoach van City, beseft dat het niet gemakkelijk wordt morgen. "Vooral voorin heeft Watford heel veel kwaliteiten met Pereyra, Denney en Deulofeu", klonk het vandaag op zijn persbabbel.

   

  "Als we morgen kunnen winnen, dan is het een uitzonderlijk seizoen, lukt dat niet, dan blijft het ook een uitzonderlijk seizoen", zei de Spanjaard, die daarna de fans van zijn club geruststelde na het ontslag van Allegri bij Juventus.

   

  "Hoeveel keer moet ik het nog zeggen? Neen, ik verhuis niet naar Turijn om manager van Juventus te worden. Ik ben heel tevreden bij Manchester City en met de mensen bij deze club."

   

  "Het zou kunnen dat het volgende seizoen totaal niet zo goed is, maar ik zal manager zijn van Manchester City."

  Ik ben heel tevreden bij Manchester City en met de mensen bij deze club.

  Pep Guardiola