• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  David Luiz verlengt bij Chelsea (dat geen transfers mag doen)

  David Luiz heeft zijn contract bij Chelsea verlengd met twee seizoenen. Het vorige contract van de Braziliaan liep af na dit seizoen, maar Luiz blijft volgens zijn nieuwe verbintenis tot 2021 in Londen.

  David Luiz kwam in 2016 over van PSG voor een transfersom van 37,5 miljoen euro, nadat hij eerder al van 2011 tot 2014 voor de Londense ploeg uitkwam. Onder trainer Sarri werd hij dit seizoen opnieuw een onbetwiste basisspeler. Hij speelde dit seizoen 48 wedstrijden en scoorde daarin 3 keer. 

   

  "Ik hou van deze club en heb nog altijd de ambitie van een jong veulen. Ik wil het beste van mezelf blijven geven om het team te helpen."

   

  Wat ook mee kan spelen in het nieuwe contract voor de al 32-jarige Braziliaan is het transferverbod dat Chelsea gekregen heeft. Een vervanger aantrekken voor de centrale verdediger mag Cheslea de volgende twee transferperiodes niet.