• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Klopp bevestigt: "Salah zal niet spelen tegen Barcelona"

  Salah kwam afgelopen weekend in botsing met Dubravka.

  Salah kwam afgelopen weekend in botsing met Dubravka.

  0 / 0

  Op een persconferentie daags voor het Champions League-duel met Barcelona heeft Jurgen Klopp bevestigd dat sterspeler Mohamed Salah niet in actie zal komen. De Egyptenaar werd afgelopen weekend afgevoerd na een botsing met de doelman van Newcastle. Ook spits Roberto Firmino is niet beschikbaar.

  "Hij liep een hersenschudding op en voelt zich momenteel goed. Toch is het vanuit medisch standpunt nog niet verantwoord om hem te laten spelen", zegt Klopp. Liverpool zal zonder de flankaanvaller voor een stunt moeten zorgen tegen Barcelona. In de heenmatch liep Liverpool tegen een 3-0 nederlaag aan in Camp Nou. 

   

  Met Firmino zal Klopp nog een andere sleutelspeler moeten missen. Door een spierblessure stond de Braziliaan dit weekend ook al aan de kant tegen Newcastle. Divock Origi was wel fit en mocht invallen voor de geblesseerde Salah. Onze landgenoot scoorde het winnende doelpunt waardoor Liverpool de titelstrijd in leven kon houden. Vanavond speelt Manchester City nog thuis tegen het Leicester van Youri Tielemans.