• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  De motiverende tatoeage van Thomas Akyazili: "De krijger is symbool voor zieke moeder"

  Thomas Akyazili

  Thomas Akyazili

  Thomas Akyazili is een van de jonge Belgen die met de Antwerp Giants het mooie weer maken in de Belgische competitie én in de Champions League basketbal. Hoog tijd om de 22-jarige Belg met Turkse roots beter te leren kennen in een nieuwe aflevering van New Kids on the Block.

  Thomas Akyazili heeft al heel wat watertjes doorzwommen: op zijn 16e gedebuteerd bij de Antwerp Giants, 2 jaar universiteitsbasketbal gespeeld in de VS en nu een vaste waarde bij Antwerp. In de aflevering heeft hij het over het studentenleven in Colorado, zijn doelen in het basketbal en wat hij na zijn carrière nog van plan is.

   

  Akyazili heeft ook iets met tatoeages. "Die doen mij denken aan wat belangrijk is voor mij." De tatoeage van een krijger is de favoriet van Akyazili. "Die is voor mijn moeder. Zij is heel ziek geweest toen ik jonger was. Ik heb haar nooit horen klagen, ze was er altijd voor mij en mijn broer."

  Bekijk de nieuwe aflevering van New Kids on the Block