• home
 • video
 • pas verschenen

  Praet viert winst in derby tegen Genua met een photoshop-mopje

  Dennis Praet tegen Genua.

  Dennis Praet had een aandeel in de 2-0 overwinning tegen Genua maar kon na de wedstrijd niet meevieren. Praet moest op dopingcontrole gaan en vond een grappige manier om toch bij zijn ploegmaats te zijn.

  Sampdoria heeft de derby tegen Genua met 2-0 gewonnen. Dennis Praet speelde de volledige wedstrijd en wilde na afloop vieren met zijn ploeggenoten. Dat ging niet, omdat Praet op dopingcontrole moest gaan, maar daar vond de 24-jarige Belg een oplossing voor.

   

  Praet vond er niets beters op dan zichzelf op de ploegfoto te photoshoppen. De reacties van zijn ploeggenoten waren allemaal identiek. Ze vonden het allemaal ontzettend grappig dat Praet er zo graag bij wilde zijn, dat hij zijn matige photoshop-skills boven haalde.

  Kan u Dennis Praet vinden?