• home
 • video
 • pas verschenen

  Anderlecht na vertrek van Rutten: "Belhocine is hoofdcoach"

  Karim Belhocine is de hoofdtrainer van Anderlecht na het ontslag van Fred Rutten. Dat laat paars-wit dinsdagavond weten. "Hij krijgt de steun van Jonas De Roeck en Arno van Zwam als assistenten", klinkt het.

  Dat Karim Belhocine overneemt bij Anderlecht lag in de lijn de verwachtingen. Over de duur van de overeenkomst heeft paars-wit niet gecommuniceerd, maar wellicht gaat het om een akkoord tot het einde van het seizoen, in afwachting van een nieuwe T1.

   

  "Als de club, de supporters en zeker de spelersgroep samen met de technische staf er zin in hebben om samen te strijden, dan kunnen we de situatie nog veranderen", zegt Karim Belhocine.

   

  "Het kan alleen maar de goede richting uitgaan als we allemaal de goeie wil hebben. We gaan deze situatie verbeteren."