• home
 • video
 • pas verschenen

  In de auto met Jolien D'hoore: "Ik zie mezelf niet koersen tot mijn 35e"

  Jolien D'hoore is al enkele jaren de leading lady van het Belgische wielrennen. Na haar onverwachte comeback in de Ronde wou Ruben Van Gucht haar chauffeur zijn.

  Jolien D'hoore verbaasde vorige week iedereen door toch aan de start van de Ronde van Vlaanderen te verschijnen. Na haar zware val in Drente brak ze twee tanden, haar sleutelbeen, was ze bewusteloos en moest haar kaak genaaid worden.

   

  Daags na de Ronde van Vlaanderen was Ruben haar chauffeur. Tijdens de rit hadden ze een gezellige babbel. D'hoore vertelt onder meer waarom ze de Ronde reed, waarom de passage op de Leberg voor haar zo speciaal was en welke doelen ze nog heeft dit seizoen. Ze verklapte ook dat ze niet tot haar 35e in het peloton zal rijden.

  Bekijk ook de eerder afleveringen van "In de auto met"