• home
 • video
 • pas verschenen

  Verstraete: "Ik heb geen enkel vermoeden dat Malinovski het met opzet deed"

  Verstraete was aangeslagen na de "tik" van Malinovski.

  Birger Verstraete heeft op Twitter gereageerd op de mogelijke schorsing voor Roeslan Malinovski. De middenvelder van AA Gent gelooft in de onschuld van de Oekraïner: "Het was eerder een ongelukkige botsing."

  "De schade valt mee"

  Malinovski raakt Verstraete diep in de toegevoegde tijd met zijn studs in diens aangezicht. Het bondsparket van de voetbalbond oordeelde dat de Oekraïner dat bewust deed en vorderde 7 speeldagen schorsing voor de draaischijf van Racing Genk.

   

  Op Twitter heeft Verstraete voor het eerst gereageerd op de fase. "Ik wil jullie bedanken voor de talrijke steunbetuigingen die ik de laatste dagen mocht ontvangen na de ongelukkige fase met Malinovski", schrijft de nummer 6 van AA Gent.

   

  "Ik heb vandaag weer getraind met de groep. Op het blauwe oog en de wondjes na, valt de schade mee..."

   

  Raakte Malinovski hem opzettelijk met zijn studs? Verstraete denkt van niet. "Ik heb de beelden na de wedstrijd bekeken en ik heb geen enkel vermoeden dat het met opzet was. Het was eerder een ongelukkige botsing."

  De boodschap van Verstraete op Twitter: