• home
 • video
 • pas verschenen

  Australiërs smullen van zondagsschot Ritchie De Laet

  Een toevalstreffer was het niet van De Laet. Zo zit hij dit seizoen al aan 7 goals.

  In de Australische eerste klasse heeft Ritchie De Laet zich laten opmerken met een fraaie goal. De Laet, vorig seizoen nog een half jaar uitgeleend aan Antwerp, heeft in Australië trouwens zijn neus voor doelpunten gevonden.

  De Laet verdedigt momenteel de kleuren van Melbourne City. Hij wordt door zijn club Aston Villa tot het einde van het seizoen uitgeleend. De intussen 30-jarige verdediger ontdekt momenteel in Australië zijn killer instinct.

   

  Zo zit hij met zijn doelpunt van vandaag aan 7 treffers, geen enkele speler in de kern van Melbourne doet beter. De Laet wordt zelfs, ietwat ongebruikelijk voor hem, al enige tijd als spits uitgespeeld. Melbourne won overigens de partij tegen Brisbane met 4-1.