• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Speel mee en win het boek "Ons Sportimonium"

  101 boeiende verhalen uit de Belgische sportgeschiedenis, dat is wat u kunt ontdekken in dit prachtig geïllustreerde boek. Sporza geeft 10 exemplaren weg. Met een beetje geluk is daar eentje voor u bij. Speel mee en win.

  Duik mee in het Belgische sporterfgoed en ontdek de mooiste verhalen. Over een architect die het Olympische stadion van Beerschot ontwierp om er daarna zelf medailles te winnen. Over een Vlaamse wielerwedstrijd die de verkoop van een krant moest boosten maar uiteindelijk uitgroeide tot dé Ronde van Vlaanderen. Over sportieve families, topteams en heroïsche sporters, vroeger en nu.

  Speel mee en win:

  Het boek is ontstaan uit de collectie van het  Sportimonium,  Sport- en Olympisch museum, is uitgegeven bij  Lannoo en kost 39,99 euro.  Sporza geeft 10 exemplaren weg. Als u het juiste antwoord geeft op de onderstaande vraag, dan is daar misschien eentje voor u bij.