• home
 • video
 • pas verschenen

  Op dit voetbalveld is het allemaal begonnen voor Eden Hazard

  Eden Hazard

  Eden Hazard droomt even weg aan de rand van zijn jeugdterrein.

  Tegenwoordig voetbalt hij op het allerhoogste niveau, maar eind jaren 90 begon het allemaal voor Eden Hazard in zijn geboortedorp 's Gravenbrakel. Dit weekend ging hij nog eens langs bij zijn allereerste club: Stade Branois.

  Eden Hazard (28) begon zijn carrière als dreumes op de terreinen van Stade Branois in 's Gravenbrakel. Tussen de interlands door keert de wereldvoetballer even terug naar zijn eerste liefde, vlakbij het ouderlijk huis.

   

  Dat moment deel Hazard met zijn volgers op Instagram. Op de foto zie je hem wegdromen langs de terreinen van de amateurclub uit Henegouwen. Zou hij er eind jaren 90 als duiveltje ook al van de grote duivels gedroomd hebben?