• home
 • video
 • pas verschenen

  Spelers en staf Leicester wonen crematie overleden voorzitter bij

  Het lichaam van Vichai Srivaddhanaprabha moest eerst 100 dagen rusten vooraleer hij mocht gecremeerd worden.

  Een delegatie van Leicester City is naar Thailand afgereisd. Spelers (die niet weg zijn voor de interlandbreak) en staf zullen er vandaag de crematie bijwonen van Vichai Srivaddhanaprabha, de voorzitter die in oktober stierf bij een helikoptercrash.

  Coach Brendan Rodgers laat zich in Bangkok onder meer bijstaan door spelers Wes Morgan en Jamie Vardy. Daar zal het lichaam van de overleden voorzitter gecremeerd worden.

   

  Hoewel Srivaddhanaprabha stierf in oktober en zijn begrafenis in november plaatsvond, wordt hij pas vandaag gecremeerd. Volgens de boeddhistische tradities moest zijn lichaam eerst 100 dagen rusten in een tempel vooraleer de crematie mocht plaatsvinden. 

   

  Zaterdag reist de delegatie van Leicester terug richting Groot-Brittannië.