• home
 • video
 • pas verschenen

  Heist is klaar voor hun warmste match vanavond op Sporza

  De -17-jarigen van Heist voetballen vanavond voor het goede doel.

  De zenuwen zullen iets strakker gespannen staan vandaag bij de U17 van KSK Heist, want vandaag wordt hun warmste match live uitgezonden. Hun coach, Bart Bosmans, legde tijdens de warmste week 11.000 euro op tafel voor een wedstrijdverslag van Sporza.

  Een warme voetbalavond

  De jongens van Heist kijken al even uit naar het streekduel tegen Wechelderzande. Het belang van de match kan niet onderschat worden. "Ik had graag een afzondering ingelast, maar mijn spelers moesten vandaag allemaal nog naar school, dus dat was een beetje moeilijk", grapt coach Bosmans.

   

  Tactisch is er de afgelopen dagen hard getraind, maar de match vanavond staat natuurlijk niet enkel in het teken van het resultaat. "Neen, vandaag willen we vooral het “warmsteweekgevoel” opwekken. Dat betekent vooral vzw Beyond the Moon in de kijker zetten. Het respect voor wat de mensen doen is groot. Als iedereen vanavond met een warm gevoel naar huis gaat, dan ben ik een tevreden man."

   

  "Verder hoop ik natuurlijk op een faire en goeie wedstrijd. Met het oog daarop proberen we vandaag om het veld speelklaar te krijgen. Door de regenval van de afgelopen dagen heeft de grasmat afgezien, maar desnoods gaan we met man en macht aan de slag om het droger te krijgen."

   

  Bosmans was de hoogste bieder voor de actie van Sporza tijdens de warmste week.

  U kunt de wedstrijd vanavond live bekijken met livestream vanaf 19.25u. Aster Nzeyimana en Imke Courtois verzorgen het commentaar. U kunt de wedstrijd ook met live tekstupdates volgen en natuurlijk ook via onze Instagram en Twitter-accounts.

  Voetballen voor vzw Beyond the Moon

  Beyond the Moon biedt families met een ernstig ziek kind de gelegenheid om te genieten van een onvergetelijke, kosteloze vakantie in een kindvriendelijke omgeving.

   

  Wil je meer weten over Beyond the Moon? Klik dan op deze link.

  Kom supporteren in Heist-op-den-Berg

  Heeft u zin in een amusante pot jeugdvoetbal? Dan maken wij vanavond graag een afspraak met u in het stadion van KSK Heist. De toegang bedraagt 3 euro. En met de consumpties steunt u ook de vzw Beyond The Moon.

   

  De wedstrijd begint om 19.30u, graag tot dan!