• home
 • video
 • pas verschenen

  U17 van KSK Heist heeft 11.000 euro veil voor liveverslag door Sporza

  U17 KSK Heist

  De U17 van KSK Heist won afgelopen zomer nog een jeugdtoernooi in Kessel-Lo.

  Net als vorig jaar veilde Sporza voor de Warmste Week een live verslaggeving van een wedstrijd van jouw favoriete sportclub. De U17 van KSK Heist mag binnenkort een bezoekje verwachten van de Sporza-crew, samen met heel wat bekend volk.

  De hoogste bieder dit jaar was Bart Bosmans, van Bosmans Slaapcomfort. Hij is trainer van de U17 van KSK Heist. Bosmans heeft maar liefst €11.000 over voor de Warmste Week.

   

  "We zullen er wellicht een competitiewedstrijd uitkiezen", zegt Bart Bosmans. "Voor die gasten, en ook voor ons, wordt dat een heel mooi cadeau." Beyond the Moon uit Schriek is het gekozen goede doel. Beyond the Moon biedt families met een ernstig ziek kind de gelegenheid om te genieten van een onvergetelijke, kosteloze vakantie in een kindvriendelijke omgeving.

  Wat mogen ze verwachten?

  De U17 van  KSK Heist mag zich opmaken voor een bijzondere wedstrijd, die live gestreamd zal worden op sporza.be en waarvan er een verslag zal komen in het journaal en op de radio.

   

  Op sporza.be volgen we de wedstrijd fase per fase, zodat niemand ook maar een moment van de wedstrijd moet missen. 

   

  Natuurlijk komen ook enkele Sporza-gezichten langs om de wedstrijd te voorzien van commentaar en de meest prangende fases te analyseren.

   

  De editie van afgelopen jaar, een benefietmatch met de jongens van Buffalo Tienen, draaide uit op een echte nagelbijter. Uiteindelijk moesten strafschoppen de wedstrijd beslissen.

  Beelden van de penaltyreeks