• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Real-coach Zidane traint voor het eerst met Courtois en co

  Groepstraining Real Madrid

  Courtois traint voor het eerst onder zijn nieuwe coach Zidane.

  Vandaag staat de "eerste" training van Zinedine Zidane bij Real Madrid op het programma, achter gesloten deuren. De Franse coach werd onlangs weer naar de Spaanse hoofdstad gehaald als vervanger voor Santiago Solari. 

  Zinedine Zidane staat opnieuw op het trainingsveld in Madrid

  Alsof hij nooit is weggeweest staat Zinedine Zidane alweer op de Real-trainingsvelden. Twee dagen na zijn terugkeer naar de Koninklijke bereidt de Fransman de komende wedstrijd tegen Celta Vigo voor om zijn tweede termijn in Madrid in schoonheid in te wijden.

   

  Onder een stralende lentezon staat de Franse technicus opnieuw in het vertrouwde trainingspak samen met zijn spelers. Sommige vertrouwde gezichten, maar ook nieuwe spelers zoals doelman Thibaut Courtois. 

   

  Op 11 wedstrijden voor het einde van de competitie staat Real op de derde plek, met 51 punten. Op leider Barcelona telt het al een kloof van 12 punten. Zidane staat dan ook voor de bijna onmogelijke opdracht om die kloof weer te verkleinen, laat staat bij te benen. 

   

  Het hoofddoel van de Madrilenen lijkt evenwel hun plek in de top vier te verzekeren, wat hen een ticket voor de Champions League oplevert. Te beginnen komende zaterdag, met de partij tegen Celta Vigo.

  De eerste training voor Courtois onder leiding van Zidane

  Gisteren kwam Zidane met z'n assistenten al toe op het trainingscomplex