• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Zidane of geen Zidane, Sarri is "niet ongerust" over situatie van Hazard

  Sarri kreeg veel vragen over de situatie van Eden Hazard.

  Chelsea speelt morgenavond op het veld van Dinamo Kiev in de Europa League, maar op de persconferentie vooraf kreeg trainer Maurizio Sarri toch vooral veel vragen over Eden Hazard. Trekt de Rode Duivel naar Real Madrid? "Ik heb er niet met hem over gesproken."

  Sinds de terugkeer van Zinedine Zidane als trainer van Real Madrid, wordt Eden Hazard weer nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar de Spaanse club. Het duurde dan ook niet lang voor dat onderwerp ter sprake kwam op de persconferentie van Chelsea-trainer Sarri.

   

  "Ik heb met Eden Hazard niet over Real Madrid gesproken en ook niet over Zinedine Zidane." De trainer herhaalde ook nog maar eens dat hij "niet ongerust is over de situatie van Hazard".

   

  Ook ploegmaat Willian kreeg een vraag over Hazard. "Ik hoop dat hij blijft. Eden is een goeie vriend en een van de beste spelers ter wereld. Hij is zonder twijfel een van de beste spelers waar ik ooit mee in de ploeg gespeeld heb."