• home
 • video
 • pas verschenen

  Solskjaer looft Lukaku: "Wil geen verdediger zijn als hij op me afstormt"

  Lukaku & Solskjaer

  Lukaku bedankt zijn coach Solskjaer voor het vertrouwen.

  Manchester United zorgde woensdag in de 1/8e finales van de Champions league voor een stevige stunt. Het maakte een 0-2-nederlaag uit de heenmatch goed tegen PSG en verzekerde zich, mede dankzij een sterke Lukaku, van de kwartfinales.

  Met twee goals was Romelu Lukaku de Man van de Match in de straffe remontada in het Parc des Princes. Coach Solskjaer zag het allemaal graag gebeuren en kan zondag, in de kraker tegen Arsenal in de Premier League, opnieuw kiezen voor Lukaku met Rashford als tweede spits. 

   

  "Rom en Rashy kunnen inderdaad een sterke tandem vormen. Ik zou absoluut geen verdediger willen zijn als een van hen op mij zou afstormen", sprak de Noor vol lof over zijn spitsenduo.

   

  United krijgt evenwel weinig tijd om te genieten van de stunt, want zondag wacht in de Premier League de topper tegen Arsenal. "We hebben ons nu geplaast voor de kwartfinales, maar dat is eigenlijk wat men verwacht van een team als ManUtd", vertelt Solskjaer.

   

  "We vierden het zoals je een zege met een goal in de laatste minuut viert, maar nu wacht Arsenal. Het wordt een fantastisch duel waarvoor we ons moeten klaarstomen."

   

  In de premier league staat United vierde met 58 punten. Arsenal volgt een stek lager met een punt minder.

  Romelu Lukaku

  Lukaku demonstreerde zijn bloedvorm in Parijs met twee doelpunten.