• home
 • video
 • pas verschenen

  Van Baarle geopereerd aan gebroken hand: "Hopelijk snel weer op de fiets"

  Dylan van Baarle

  Dylan van Baarle eindigde 2 jaar geleden 4e in de Ronde van Vlaanderen.

  Dylan van Baarle was met steile ambities aan de start van het openingsweekend gekomen, maar een val in de Omloop, waarbij hij zijn hand brak, gooide roet in het eten.

  Bij afwezigheid van onder meer Luke Rowe en Gianni Moscon werd heel wat verwacht van Dylan van Baarle bij Sky. De Nederlander zat uiteindelijk in de groep net achter Van Avermaet en Wellens, maar door een gebroken hand kon hij niet meer sprinten voor een mooie ereplaats.

   

  Van Baarle liep die breuk op bij een val eerder in de wedstrijd. Vandaag werd hij in Manchester, waar het hoofdkwartier is van Sky, geopereerd. "Ik heb een plaatje met 5 schroeven gekregen. Ik hoop snel weer op de fiets te zetten en te kunnen koersen."

  Van Baarle vanuit zijn ziekenhuisbed in Manchester