• home
 • video
 • pas verschenen

  Nieuwe klap voor Real Madrid: Vinicius is twee maanden out

  Vinicius Junior werd tegen Ajax al voor de rust gewisseld.

  Vinicius Junior werd tegen Ajax al voor de rust gewisseld.

  Real Madrid kan dit seizoen wellicht geen beroep meer doen op flankaanvaller Vinicius Junior. De 18-jarige Braziliaan heeft in de wedstrijd tegen Ajax een scheur opgelopen in de ligamenten van zijn enkel.

  Vinicius werd in het Champions League-debacle tegen Ajax nog voor de rust gewisseld met een blessure aan zijn rechterenkel. Uit onderzoek is gebleken dat hij de ligamenten van zijn enkel gescheurd heeft. De verwachting is dat de Braziliaan een tweetal maanden buiten strijd is, waardoor zijn seizoen er wellicht op zit.

   

  Vinicius was sinds januari een basispion in het elftal van coach Santiago Solari. De jongste weken was hij met zijn dartele spel een van de weinige lichtpuntjes bij het kwakkelende Real.