• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Van Aert zoekt en vindt verloren fietscomputer dankzij Twitter

  Wout van Aert kon zich in de Omloop niet tonen in de finale en werd uiteindelijk 13e. De renner van Jumbo-Visma verloor bovendien zijn fietscomputer op de Haaghoek, maar dankzij een zoekertje op Twitter kreeg de Belg wel goed nieuws.

  Met een zoekertje op Twitter ging Wout van Aert op zoek naar zijn fietscomputer. De Belg van Jumbo-Visma beloofde een gesigneerde truitje aan de eerlijke vinder. Enkele uren later kreeg hij al goed nieuws van ene Mathieu Wolff. "Ik heb hem gevonden. Ik kan hem zondag in Kuurne bezorgen."

   

  Van Aert komt niet aan de start in Kuurne, maar was uiteraard toch tevreden. "Geweldig! Ik lig morgen in mijn zetel, maar als je hem kan bezorgen bij de ploegbus van Jumbo-Visma dan regel ik het truitje", antwoordde hij.

  Vorig jaar vond ook Iljo Keisse zijn fietscomputer terug dankzij Twitter: